BIO

[CAT]

Fireplace ens transporta a un instant de màgia vora la llar de foc. Allà, absorts i mirant les flames, assaborim un got de vi. I cada glopada desgrana cançons amb gust de fusta i fruita, que ressonen des de dolces i lleugeres fins a seques i amargues.

Deu músics sobre l’escenari amb un so que va del Folk al Jazz, passant pel Rock, el Funk o el So Canterbury. Cançons que son cròniques d’històries singulars i perfils de personatges que, d’una manera o altra, han de fer front a allò salvatge.

Les composicions del guitarrista Lluís Barceló (G.A.N.A., AppleSmellColour, Epítet) són interpretades per l’Uri Mas a la veu i la guitarra, en Rafa Lagunas a la bateria, en Noel Alzola al baix fretless, l’Arnau Bonet al saxo i en Miguel González al piano i teclats. Tot plegat maridat amb les veus del quartet vocal barceloní Les Fourchettes (Paula Sánchez-Valverde, Iris Di Cassi, Eulàlia Rosa i Elia Piera).

Un concert fet amb l’ànima, dinàmic i proper a la jam session en alguns moments, que convida al públic a deixar volar la imaginació i gaudir del gust vermellós i embriagador amagat rere cada nota.

foto_grup_dossier

[ES]

Fireplace nos transporta a un instante de magia ante una chimenea. Ahí, absortos y mirando las llamas, saboreamos, un vaso de vino. Y cada trago desgrana canciones con sabor a fruta y madera, que resuenan desde dulces y ligeras hasta secas y amargas.

Diez músicos sobre el esenario con un sonido que va del  Folk al Jazz, pasando por el Rock, el Funk o el Sonido Canterbury. Canciones que son crónicas de historias singulares y perfiles de personajes que, de una manera u otra, deben enfrentarse a lo salvaje.

Las composiciones del guitarrista Lluís Barceló (G.A.N.A., AppleSmellColour, Epítet) son interpretadas por la voz de Uri Mas, Rafa Lagunas a la batería, Noel Alzola al bajo fretless, Arnau Bonet al saxo y Miguel González al piano y teclados. El resultante se maridada con las voces del cuarteto vocal barcelonés Les Fourchettes (Paula Sánchez-Valverde, Iris Di Cassi, Eulàlia Rosa y Elia Piera).

Un concierto hecho con el alma, dinámico y cercano a la jam session en algunos momentos, que invita al público a dejar volar la imaginación y disfrutar del sabor rojizo y embriagador escondido tras cada nota.